Wachtlijst bij Wijkunnenmeer: 6 tot 8 weken

Een kind of tiener staat te wachten, geleund tegen een oude deur. Alleen de benen en voeten van het kind zijn zichtbaar; haar roze All Star-schoenen springen meteen in het oog. Op de website van Wijkunnenmeer staat deze afbeelding als een passende illustratie bij de nieuw ingevoerde wachtlijst.Wachtlijst bij Wijkunnenmeer

Op dit moment heeft Wijkunnenmeer een wachtlijst van 6 tot 8 weken. Dus even geduld a.u.b. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen! Ik lijk wel een telefoondienst. ūüôā

 

Persoonlijke aanpak blijft

Ik ontvang momenteel meer aanmeldingen dan ooit tevoren. Dat is natuurlijk goed nieuws voor Wijkunnenmeer. Toch sta ik voor een dilemma. Dit succes mag niet ten koste gaan van de persoonlijke aanpak. Dat is wat Wijkunnenmeer groot heeft gemaakt, en dat geef ik niet op!

 

Waarvoor geldt de wachtlijst?

De wachtlijst geldt alleen voor individuele sessies & trajecten, niet voor groepen. Ik werk hard om mijn bereik uit te breiden, en blijf wekelijks reizen van stad tot stad, voor workskhops en lezingen, mijn PGB-cli√ęnten¬†(thuiszitters) en voor particuliere trajecten.

Aanmelden voor Bootcamp Snappen & stampen kan wel

Wil je snel geholpen worden, dan kun je je zoon of dochter opgeven voor de groepstraining Bootcamp Snappen & stampen. Ook workshops en trainingen aan scholen gaan gewoon door. Dan kan ik zoveel mogelijk leerlingen helpen.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wil je op de wachtlijst voor een individuele sessie of traject, stuur een mail via het contactformulier of mail naar info@wijkunnenmeer.nl. Je krijgt dan een mail terug met het aantal wachtenden voor je en een indicatie, wanneer ik denk tijd voor je te hebben. We hebben dus sowieso even persoonlijk contact.

Nieuwe collega

Intussen is een jonge collega in training bij Wijkunnenmeer: hij geeft individuele begeleiding in het Westen van het land volgens mijn richtlijnen. Daar is hij heel goed in, cli√ęnten zijn tevreden, en ik ook! Dit komt vast doordat hij de problematiek van binnenuit kent. Hij helpt de jongeren met wat hijzelf vroeger nodig gehad zou hebben.

Hoe lang zal er een wachtlijst zijn?

Ik kijk om me heen om meer medewerkers aan te trekken van wie ik geloof dat ze jouw kind in zijn kracht zullen laten staan. Maar de eisen zijn hoog. Je wordt niet zomaar Wijkunnenmeercoach. Dus wanneer de wachtlijst is verdwenen, is niet precies te zeggen. Nog even wachten dus!

Plaats een reactie

MENU