Aanbetaling voor verslag deelname Bootcamp

67,50

Aanbetaling voor verslag deelname Bootcamp Snappen & stampen, de Bootcamp Brugklas-toolkit of aan de Minibootcamp Stampen voor de basisschool.

Vooraf te bestellen als uw zoon/dochter een (Mini)bootcamp gaat volgen.

Categorie:

Beschrijving

(Aanbetaling voor) verslag over de deelname van je kind aan de Bootcamp Snappen & stampen, de Bootcamp Brugklas-toolkit of aan de Minibootcamp Stampen voor de basisschool.

Te bestellen als je zoon/dochter een (Mini)bootcamp gaat volgen.

Het verslag betreft een soort beschrijvend rapportje, waarin bijvoorbeeld staat hoeveel woorden je kind heeft geleerd, hoeveel fouten gemaakt bij overhoring, of het is gelukt de hoofd- en deelvragen uit een tekst te halen, enz.
Plus natuurlijk een algemene indruk en adviezen. Een dergelijk verslag is vooral nuttig bij gesprekken op school, bijvoorbeeld om te bewijzen dat je kind het niveau wél aankan, maar ondersteuning nodig heeft bij….

We werken volgens ons uurtarief van €90,00, de € 67,50 die u hier kunt betalen betreft een aanbetaling, meestal is dit ook het eindbedrag.
Het kost ons doorgaans 45 minuten om de aantekeningen die we gedurende de (Mini)bootcamp maken, uit te werken tot een persoonlijk verslag.
Als er vanuit school/ouders speciale wensen zijn t.a.v. het verslag of als er zich bijzonderheden voordoen tijdens de (Mini)bootcamp, dan kan het zijn dat we langer dan 45 minuten bezig om het verslag uit te werken. In dat geval volgt er een aanvullend betaalverzoek van € 22,50 per kwartier.

NB: Graag bij betaling de naam van je zoon/dochter en de datum van de gevolgde (Mini)bootcamp vermelden.