Veel van wat er in de stappenplannen staat, heb je waarschijnlijk al eerder gehoord. Misschien doe je een aantal dingen al, die erin staan. Maar wij denken dat we ook iets nieuws bieden. In plaats van losse tips, krijg je van ons een geheel.

In deze stappenplannen is elke stap met de andere verbonden, en de stappen staan in een logische volgorde. De stappenplannen zijn onderling ook op elkaar afgestemd.

Effectief werken met de stappenplannen doe je volgens ons, door alle stappen te volgen. Als je een onderdeel weglaat, heb je kans dat het hele stappenplan niet werkt. Dus laat zeker in het begin niets weg en doe de stappen in deze volgorde!

Vergelijk het maar met een gebouw. Alle onderdelen samen zorgen ervoor dat het overeind blijft, dat het dak niet lekt, enz. En het heeft geen zin om een dakpan te verwerken in het fundament….

Als je ervaring hebt met de stappenplannen en snapt hoe ze in elkaar zitten, kun je misschien eens iets veranderen. De stappenplannen zijn geen ‘wetten’ of zo. Het allerbelangrijkst is, dat je goede cijfers haalt.