Het blijft feest!

Het is druk geweest op de site, dat kon ik achter de schermen zien. Leuk hoor!

boeket wijkunnenmeerDeze hele week blijf ik nog een beetje feest vieren. Zoëven kreeg ik nog een mooi boeket bloemen. Zelf wil ik ook nog een keer trakteren. Daarom heb ik nog een aanbieding voor jullie:

De Online Stappenplannen Snel & slim woorden leren en Snel & slim een werkstuk of spreekbeurt maken zijn de komende dagen niet 49,90 maar 39,90. Dus weer een korting van 20%.

Let op! Deze aanbieding is alleen geldig tot en met 9 juni.

Misschien kan je kind deze stappenplannen nog net even gebruiken voor het eind van het schooljaar. Op sommige basisscholen is dit de tijd voor werkstukken en spreekbeurten.

En voor leerlingen in het voortgezet onderwijs zijn de laatste en beslissende toetsen in aantocht.

Of anders is het altijd fijn om deze twee stappenplannen alvast met korting in huis te halen voor volgend schooljaar.

Dus als je kind opziet als een berg opziet tegen zo’n werkstuk… of als je kind maar steeds de slag niet te pakken krijgt van zo’n basisvaardigheid als woorden leren: sla je slag!

 

 

Online Stappenplan Snel & slim woorden leren

LaptopmetlogoStappenplan Snel & slim woorden leren vertelt je HOE je snel en slim een serie woorden in je hoofd kunt krijgen. En wel zó, dat je ze volgende week nog kent! Online stappenplan Snel & slim woorden leren                                                            € 49,50

 

Vind jij het lastig om woorden uit een andere taal te leren? Heb je er een hekel aan omdat het je toch niet lukt ze in je hoofd te stampen? Ben je misschien zelfs gestopt er je best voor te doen, omdat je toch een onvoldoende haalt?

 

Maar wist je dat een vreemde taal leren voor tachtig procent uit stampen bestaat? Die woorden zullen er dus wel in moeten!

 

Stappenplan Snel & slim woorden leren vertelt je HOE je snel en slim een serie woorden in je hoofd kunt krijgen. En wel zó, dat je ze volgende week nog kent!

  • Een manier van werken waarbij je de zintuigen gebruikt waar jij van nature goed mee kunt werken, vooral zien en horen.
  • Uitleg in kleine stapjes: concreet, eenvoudig en goed te volgen. Efficiënt naar een goed eindresultaat! Je leert systematisch en grondig te studeren, eerst langzaam en dan steeds sneller.
  • Vooral geschikt voor beelddenkers, bij dyslexie of een verbaal-performaalkloof.

 

Prijs: van € 49,90 voor 39,90

Een lagere investering dan een uur studieles, voor iets waar je plezier van hebt tot aan je eindexamen, en misschien nog wel ver daarna.

>> Klik hier om de aanbieding te bekijken

 

Online stappenplan Snel & slim een werkstuk of spreekbeurt maken

Laptopmetlogo Zie je op tegen je volgende werkstuk of spreekbeurt? Vind je het niet gemakkelijk om info te vinden? En is het misschien nog lastiger om overzicht te houden over wat je aan het doen bent?

 

 

Stappenplan Snel & slim een werkstuk of spreekbeurt maken leert je HOE je op een handige manier te werk kunt gaan. Terwijl je een voor een de stappen volgt, ontstaat je werkstuk onder je handen. Het lijkt wel of het vanzelf gaat.

  • Een totaal nieuwe manier van werken, waarbij je meerdere zintuigen gebruikt.
  • De opbouw van je werkstuk of spreekbeurt ontstaat vanzelf uit het materiaal. Geen analytische maar een meer ‘organische’, manier van werken.
  • Door slim gebruik van een kaartsysteem gemakkelijk overzicht over wat je doet.
  • Uitleg in kleine stapjes: concreet, eenvoudig en goed te volgen.
  • Vooral geschikt voor beelddenkers, bij dyslexie of een verbaal-performaalkloof.

Prijs: van € 49,90 voor 39,90

Een lagere investering dan een uur studieles, voor iets waar je plezier van hebt tot aan je eindexamen, en misschien nog wel ver daarna.

>> Klik hier om de aanbieding te bekijken 

Plaats een reactie

MENU