Wachtlijst

Een kind of tiener staat te wachten, geleund tegen een oude deur. Alleen de benen en voeten van het kind zijn zichtbaar; haar roze All Star-schoenen springen meteen in het oog. Op de website van Wijkunnenmeer staat deze afbeelding als een passende illustratie bij de nieuw ingevoerde wachtlijst.Wachtlijst bij Wijkunnenmeer: op dit moment heeft Wijkunnenmeer alleen ruimte voor groepstrainingen zoals Bootcamp Snappen & stampen en Minibootcamp Stampen voor de basisschool.

Bestaande trajecten gaan natuurlijk gewoon door. Wie al op de wachtlijst staat , ontvangt bericht, wanneer hij/zij aan de beurt is.

Ilse Reijgwart begeleidt alle groepstrainingen, in Austerlitz, Steenwijkerland en op andere plaatsen, samen met Lars Coté en anderen.

 

Persoonlijke aanpak blijft

Wijkunnenmeer ontvangt dagelijks meer aanmeldingen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor Wijkunnenmeer. Toch staan we voor een dilemma. Dit succes mag niet ten koste gaan van de persoonlijke aanpak. Dat is wat Wijkunnenmeer groot heeft gemaakt, en dat geven we niet op!

 

Waarvoor geldt de wachtlijst?

De wachtlijst geldt alleen voor nieuwe aanmeldingen, en alleen voor individuele trajecten. Wij werken hard om ons bereik uit te breiden.

 

Aanmelden voor Bootcamp Snappen & stampen en andere Bootcamps kan wel

Wil je snel geholpen worden, dan kun je je zoon of dochter opgeven voor de groepstraining Bootcamp Snappen & stampen, voor Minibootcamp Stampen voor de basisschool of Bootcamp Brugklas-toolkit (15 juni & 14 sept. 2019, voor achtstegroepers die het schooljaar daarna naar de brugklas gaan). Ook workshops en trainingen aan scholen gaan gewoon door. Dan kunnen wij zoveel mogelijk leerlingen helpen.

 

Hoe werkt de wachtlijst?

Wil je op de wachtlijst voor een sessie of een langer traject, stuur een mail via het contactformulier of mail naar info@wijkunnenmeer.nl. Je krijgt dan een mail terug met het aantal wachtenden voor je en een indicatie, wanneer wij denken tijd voor je te hebben. We hebben dus sowieso even persoonlijk contact.

 

Hoe lang zal er een wachtlijst zijn?

Wij kijken om ons heen om meer medewerkers aan te trekken van wie wij geloven dat ze jouw kind in zijn/haar kracht zullen laten staan. Maar de eisen zijn hoog. Je wordt niet zomaar Wijkunnenmeercoach. Dus wanneer de wachtlijst is verdwenen, is niet precies te zeggen. Nog even wachten dus!

MENU