Onlinepakketten Snappen & stampen

  • Vind je school maar stom en saai?
  • Ga je er naartoe omdat het nou eenmaal moet? (En het misschien wel gezellig is met je vrienden?)
  • Vind je vooral automatiseren, stampen en plannen saai – maar ook lastig?
  • Heb je misschien nooit leren leren?
  • Maar weet je eigenlijk niet hoe je je schoolwerk het beste kunt aanpakken?
  • Zeggen volwassenen dat je moet werken aan je studievaardigheden en executieve functies?

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wijkunnenmeer maakt Onlinepakketten Snappen & stampen.

onderpresteren creatief begaafd hoogbegaafd wijkunnenmeerDe Onlinepakketten Snappen & stampen zijn onlinepakketten waarmee je kunt leren leren (werken aan studievaardigheden, executieve functies).

Als je weet hoe je kunt leren, wordt school misschien minder stom. In ieder geval ben je vast eerder klaar, omdat onze Onlinepakketten Snappen & stampen – online je helpen zo effectief mogelijk te leren: een zo goed mogelijk resultaat in zo weinig mogelijk tijd. Al zul je er altijd tijd en energie in moeten steken natuurlijk…

Je kunt de onlinepakketten samen met je ouders (of een andere begeleider) doorwerken. Je kunt ook extra begeleidingssessies bijboeken bij Wijkunnenmeer.

Er komen 4 pakketten: 2 pakketten voor kids basisschool en 2 voor tieners & studenten. Voor elke groep komt er een Pro- en een Expertversie. 2 versies, 2 (leeftijds)groepen: totaal 4 pakketten.

Wat komt er in de Onlinepakketten Snappen & stampen?

De Onlinepakketten Snappen & stampen worden opgebouwd rond onze stappenplannen voor tafels leren, spelling leren, woorden leren, teksten leren enz. Met filmpjes, extra uitleg, achtergrondinfo  en FAQ’s voor kinderen/jongeren en ouders!

Nieuw zijn de doorklikversies van onze stappenplannen voor stampen en begrijpend lezen. Daarmee word je als gebruiker stap voor stap meegenomen door het stappenplan.

Waarom gaat Wijkunnenmeer de stappenplannen online aanbieden?

Wijkunnenmeer helpt al vanaf dag 1 creatief (hoog)begaafde onderpresteerders met leren leren. We kregen steeds meer stappenplannen en steeds meer ervaring in hoe je kids, tieners en studenten kunt leren daarmee te werken.

In de Onlinepakketten Snappen & stampen delen wij alle ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan in het werken met onze stappenplannen: in onze individuele begeleiding en tijdens Bootcamp Snappen & stampen en Minibootcamp stampen voor de basisschool.

Via deze begeleidingssessies en trainingen konden we echter maar een relatief kleine groep scholieren bereiken. Via de Onlinepakketten Snappen & stampen kunnen wij onze kennis en ervaring delen met grotere groepen. Dat lijkt hard nodig: onze doelgroep bestaat immers uit 33-60% van alle scholieren/studenten!

Wanneer zijn de Onlinepakketten Snappen & stampen online klaar?

Wij mikken erop de Onlinepakketten Snappen & stampen rond 1 september 2020 beschikbaar te hebben. Houd deze site en de Facebookpagina van Wijkunnenmeer in de gaten.

Wat biedt Wijkunnenmeer tot de Onlinepakketten Snappen & stampen online klaar zijn?

De individuele begeleiding voor kids basisschool en voor tieners & studenten gaat gewoon door, ook in de zomervakantie! Kijk in de webshop (Pagina Begeleiding) of mail ons voor het aanbod! Ook losse sessies voor Tafels leren, Spelling leren, Begrijpend lezen, Plannen & organiseren, Latijn & Grieks en Wiskunde.

Onze groepstrainingen Bootcamp Snappen & stampen en Minibootcamp Stampen voor de basisschool konden een tijdlang niet plaatsvinden wegens het coronavirus. Wij hebben besloten ze daarna niet meer standaard aan te bieden. De komende tijd gaan wij ons vooral richten op maatwerk.